Perlehøne med blomme-svamperagout

9. april 2009
By

4 pers.

4 perlehønebryststykker

lidt smør og olivenolie til stegning

8 modne blommer i både

200 g kantareller

200 g blandede svampe

groft salt, friskkværnet peber

aspargeskartofler, kogte

olivenolie

Steg perlehønebrystfileterne på begge sider i en blanding af smør og olivenolie, krydr med salt og friskværnet peber. Lad dem stege ialt i ca. 15 minutter. Tag dem op og sauter så blommer og svampe på den samme pande, krydr med salt og friskkværnet peber. Vend de kogte kartofler i lidt olivenolie og krydr med salt og friskværnet peber. Server de stegte perlehønebrystfileter med blomme-/svamperagouten og kartoflerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer