Persillesteaks

14. april 2009
By

4 pers.

4 lækre steaks af oksemørbrad, -filet eller en god kalvekotelet hvor fedtet er skåret fra

olivenolie

1 bdt. bredbladet persille, hakket

groft salt, friskkværnet peber

400 g babyspinatblade

4 tsk. olivenolie

4 citroner

Gnid kødet med ganske lidt olie og vend hver bøf i en god bunke persille der er godt krydret med salt og masser af friskkværnet peber. Steg et par minutter på hver side, eller efter ønske.

Skyl spinaten rigtig godt og kom den i en gryde med det vand der hænger ved. Varm det op, til den falder sammen og krydr med salt, friskkværnet peber og dryp med lidt god olivenolie. Når spinaten er faldet sammen, hældes det i en sigte og formes til 4 flade “bøffer”, lad så meget væde som muligt dryppe af. Anret kødet emd spinat og citronernes midtestykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer