Prinsessen af den pudsede glorie……

29. november 2008
By

I torsdags så jeg Reimer Bo’s interview med Grevinde Alexandre (tidligere prinsesse Alexandre), som var stort slået op under overskriften “Den sande historie”. Nu synes jeg faktisk ikke at det var ret meget sensationelt over den, men nærmere endnu en mulighed for grevinden til at pudse hendes glorie…….

 

Nu skal det ikke forstås som om jeg ikke bryder mig om den kongelige familie, for det gør jeg skam. Jeg synes at de alle gør et stort og godt arbejde, som ikke altid værdsættes i dette land, forbi vi har så travlt med at brokke os!! Nogen skal jo have skylden og så er kongehuset jo nemt, for de svarer jo aldrig igen!!

 

Jeg synes dog at forherligelsen af grevinden er kammet noget over, hvor stor en helgen kan hun være???? og skal der ikke to til tango??? Prins Joachim har da helt sikkert haft hans fejl og måske har han vitterlig drukket for meget, men som Holberg spurgte:” Hvorfor drikker Jeppe??”. Det har jo næppe været tilfældet at hun har været en sand helgen og han kun har været “the bad guy”. Jeg er ret sikker på at hun har sine meningers mod og har givet ham kamp til stregen!!

 

Jeg tror aldrig at den sande historie kommer frem – og måske er det heller ikke interessant – men den ligger nok et sted ind imellem. Var det ikke også noget med at hun lærte Martin Jørgensen (“Hr. grevinde Alexandra”) at kende mens hun stadig var (lykkelig??) gift???

 

Heldigvis er det som om Prins Joachim har fået lidt mere “goodwill” fra den danske befolkning, for i tiden lige efter nyheden om deres seperation var det da i den grad så som så med det! Han blev i den grad hængt ud, mens prinsessen af den pudsede glorie i den grad forstod at få al danskernes medlidenhed – og “hvor var det da også synd at hun skulle trækkes med ham!”.

 

Måske vi skulle stoppe med at fokusere på den tidligere prinsesse og så lad os håbe for prins Joachim og prinsesse Marie, at fremtiden bliver lys og lykkelig….

Tags:

2 Comments til Prinsessen af den pudsede glorie……

 1. trine villemann on 30. november 2008 at 09:18

  Interviewet var en lang PR-indsats fra grevinden. Vi skulle lige allesammen mindes os, at hun stadig er her, selv om eks’en nu venter barn med den nye kone. Den der sleske tone, der blev lagt for dagen, forventer man naturligvis at finde i Billed-Bladet, men at opleve en af DR såkaldte “hårde drenge” opføre sig som en sødetablet i selskab med grevinden fra Østerbro, det var stygt. Jeg synes vi skal have et kongehus, men det er en fornærmelse mod alle hårdtarbejde danskere, at vi stadig har greviden på finansloven. I en tid, hvor alle må stramme livremmen ind, føjter hun rundt på første klasse og bliver så ovenikøbet behandlet med en ærbødighed, der er helt ude af trit med hendes position og almindelig dansk omgangstone. Mon Reimer Bo forventer at få et ridderkors efter denne præstation?

 2. Husmoderen on 30. november 2008 at 11:29

  Hej Trine!

  Tak for din kommentar :-)

  Jeg ved ikke med det ridderkors, men ihvert fald virkede han helt ved siden af sig selv og meget perpleks (ikke at jeg er nogen stor fan af Reimer Bo i forevejen! Jeg synes heller ikke at hun hører til på finansloven…

  Mange hilsner
  Husmoderen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer