Rødfisk i grøn karry

12. april 2009
By

4 pers.

500 g rødfiskefilet uden skind

2 spsk. olie

3 tsk. grøn thaikarry

1 løg, hakket

4 forårsløg, fintsnittet

3 fed hvidløg, finthakket

1-2 tsk. fishsauce

1 lille dåse kokosmælk

½ tsk. frisk, revet ingefær

salt, friskkværnet peber

Kom olie i en wok og lad det varme op. Kom karrypastaen i og lad det stege lidt under omrøring. Tilsæt løg, forårsløg og hvidløg, svits i et minuts tid under omrøring. Tilsæt fishsauce, kokosmælk og ingefær. Skær fisken i mindre stykker og kom det i, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad det koge et par minutter, til fisken er mør. Server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer