Rødfisk med linser

15. april 2009
By

4 pers.

300 g linser fra Puy

800 g rødfiskefileter med skind

groft salt, friskkværnet peber

400 g cherrytomater, halveret

150 g salattern

1 bdt. persille, hakket

2 spsk. olivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

Kog linserne møre i letsaltet vand efter anvisning på emballagen, det tager ca. 20 minutter. Skyl dem godt i koldt vand og lad dem dryppe af.

Steg fisken på skindsiden til kødet er hvidt og fast. Krydr med Maldon salt og friskkværnet peber. Bland linser med tomater, salattern og persille. Pisk olivenolie og hvidvinseddike sammen, smag til med salt og friskkværnet peber. Dryp dressingen over salaten og vend rundt, server til den varme fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer