Rødspætter med champignonsauce

12. april 2009
By

4 pers.

8 rødspættefileter

groft salt, friskkværnet peber

2½ dl halvt vand, halvt hvidvin

Sauce:

1 lille spsk. smør

250 g champignon i skiver

1 lille spsk. mel

½ dåse hakkede tomater

fond fra fiskene

salt, friskkværnet peber

hvidløg

Rul fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad. Hæld væden ved og drys med salt og friskkværnet peber. Damp dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter. Kog ris efter anvisning på embalagen.

Smelt smørret i en gryde og kom champignon i. Steg dem til væden er fordampet og pisk så melet i. Bag op  med tomat og væden fra de dampede fisk. Lad saucen koge i 4 minutter og smag til. Server saucen til de dampede fisk og kogte ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer