Rødspætter med kapers

27. marts 2009
By

4 pers.

4 store rødspættefileter

2 gulerødder i julienne

saft og skal af 1 appelsin

1 dl vand

1 spsk. kapers

Maldon salt, friskkværnet peber

finthakket persille

ekstrajomfruolivenolie

Dup rødspættefileterne tørre og krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber. Saml 4 små bunker af gulerødder i julienne og rul rødspætterne om med skindsiden og haleenden indad. Vend rødspætterullerne i en blanding af appelsinskal og -saft og lad dem trække i ½ time. Krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber og kom rødspætterullerne, appelsinsaft, -skal, vand og kapers i en gryde. Drys med friskkværnet peber og bring det i kog, skru ned for varmen, læg låg på og lad dem dampe møre i 6 minutter. Hæld dem i et fad, hæld væden ved, dryp med ekstrajomfruolivenolie og drys med finthakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer