Rødspætter med persillesmør

14. april 2009
By

2 pers.

4 rødspættefileter

smør og olie til stegning

Persillesmør:

50 g smør

1 skalotteløg, finthakket

1 dl bredbladet persille, finthakket

salt, friskkværnet peber

Desuden:

1 tsk. smør

1 spsk. vand

200 g nye kartofler, kogte

2 porrer i tynde skiver

2 dl friskbælgede ærter

citronsaft

salt, friskkværnet peber

Krydr rødspættefileterne med salt og friskkværnet peber. Rul dem sammen og læg dem i en lille, smurt ovnfast fad. Læg en lille klat smør på hver og sæt dem i ovnen ved 160 grader i 10-12 mionutter. Bag dem til de er netop møre.

Smelt smørret til persillesmør i en gryde og kom løg i, lad dem sautere til de bliver klare og lidt bløde. Kom persille i og tag gryden af varmen.

Smelt smør med vand i en gryde og kom kartoflern i og lad dem varme igennem. Kom porre ved og varm til de er faldet sammen. Tilsæt ærter og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Server straks med de bagte fiskeruller lagt ovenpå kartoflerne og toppet med persillesmørret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer