Røget sild med kartofler

9. april 2009
By

4 pers.

4 røgede sildefileter

600 g små, nye kartofler

2 spsk. grovkornet sennep

2 spsk. hvid balsamico

4 spsk. persille, finthakket

Tomatsalat:

200 g modne, aromatiske blommetomater, halverede

1 radicchio

6 spsk. balsamico

2 spsk. rørsukker

Kog kartoflerne til de er netop møre, brug nogle der er faste i det og skær dem i skiver, mens de stadig er varme. Rør sennep, balsamico, persille, salt og friskkværnet peber og vend de varme kartoffelskiver forsigtig i dressingen.

Kog balsamico ind med rørsukker, til sukkeret er opløst og det bliver en tyk masse. Køl det helt af og vend det så med de halverede tomater og radicchio i mindre stykker.

Rens sild for skind og ben og server dem med kartoflerne, tomatsalaten og evt. noget godt, groft rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer