Røræg a la Californien

6. januar 2009
By

4 pers.

½ grøn squash

½ gul squash

½ broccoli i små buketter

8 store æg

2 spsk. creme fraiche

1 tsk. dild, hakket

salt, friskkværnet peber

1 spsk. smør

1 rød peberfrugt i små tern

50 g blød gedeost, smuldret

Flæk de 2 slags squash, sørg for at købe de små, de smager af mest. Skrab kernerne ud, pas på ikke at tage for meget af “kødet” med, og skær dem i små tern. Blancher broccolibuketterne i kogende, letsaltet vand i 30 sekunder. Hæld i en sigte, skyl med koldt vand og lad dem dryppe af.

Pisk æg, creme fraiche, dild, salt og friskkværnet peber i en skål. Smelt smørret i en slip-let pande ved middelvarme, til det bruser op. Kom broccolibuketter, de 2 slags squash og peberfrugt på og svits i ca. 5 minutter, til det hele er ved at blive mørt. Rør i det og krydr med salt og friskkværnet peber. Skru lidt ned for varmen og hæld æggemassen over, skrab det ned fra siderne med en gaffel og skub det ind mod midten. Steg til æggene er netop stivnet, ca. 4-5 minutter. Server straks med smuldret gedeost.

Serveres som morgenmad/brunch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer