Rabarbertærte

15. april 2009
By

4 pers.

3 plader butterdej

5 rabarberstilke

sukker

Creme:

7 æggeblommer

25 g majsstivelse

50 g fintmalet mandelmel

½ liter sødmælk

85 g sukker

korn af 1 stang god vanilie

Smør en tærteform og beklæd den med udrullet butterdej. Forbag ved 180 grader, til den er lysebrun.

Creme:

Pisk æggeblommerne med majsstivelse og mandelmel. Tilsæt sødmælk, sukker og vaniliekorn og den flækkede stang. Bring det i kog og kog det igennem under konstant piskning, til cremen begynder at tykne. Lad den køle helt af og kom det så på den forbagte tærte.

Skær rabarberne i fine stykker og kog dem hurtigt igennem med en anelse vand og lidt sukker. Smag til og når det er lunt lægges det på cremen og tærten kan serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer