Raberberchutney

10. december 2008
By

4 pers.

1 rød peberfrugt

1 løg

2 rødløg

1 frisk, rød chili uden kerner

5 stængler rabarber

1 fed hvidløg

12 cherrytomater

1½ dl hvidvinseddike

½ tsk. friske timianblade, hakkede

skal og saft af 1 appelsin

groft salt, friskkværnet peber

Skær peberfrugt, løg, chili og rabarber i små tern. Pres hvidløg og halver tomaterne. Kom det hele i en gryde sammen med de øvrige ingredienser og bring det i kog. Skru ned og lad det simre i 20 minutter, til væden er halveret. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom chutneyen i skoldende glas og sæt dem i køleskab. Smager godt til lam eller kylling – også meget velegnet som værtindegaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer