Ravioli med tomatsauce

9. april 2009
By

4 pers.

ravioli i passende mængde

frisk, revet parmesanost

Tomatsauce:

1 løg i grove stykker

3 fed hvidløg, i grove stykker

2 gulerødder i grove stykker

1 porre i grove stykke

3 stilke bladselleri i grove stykker

1 spsk. olivenoli

2 dåser hakkede tomater

1 håndfuld basilikum, hakket

groft salt, friskkværnet peber

Kog ravioli efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet vand, til det er al dente.

Blend grønsagerne til en grov masse. Hæld lidt olie i en gryde og varm det op, kom så den grove grønsagsmos i sammen med tomaterne. Lad det koge sammen i ca. 5 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber. Tilsæt basilikum, vend de kogte, afdryppede ravioli i og server med revet ost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer