Reje-anretning med remouladesauce (Louisiana-inspireret)

9. januar 2009
By

4 pers.

Remoulade sauce:

Dette er inspireret af køkkenet fra Louisiana og er ikke helt som det vi kender i Danmark…..

2½ dl mayonnaise

1 spsk. dijonsennep

2 tsk. grovkornet sennep

1 tsk. esdragoneddike

tabasco efter smag

2 tsk. små kapers, afdryppet og hakket

1 spsk. bredbladet persille, hakket

1 forårsløg, fintskåret

salt, friskkærnet peber

Rejeanretning:

500 g tigerrejer, kogte, uden skaller og sorte tarm fjernet

1 1/4 dl bladselleri i små tern

2½ spsk. esdragon, hakket

lollo rosso salat

2½ dl grønne eller røde vindruer uden kerner, halverede

4 modne, aromatiske tomater, uden kerner i tern

1 3/4 dl moden papaya i tern

Remoulade sauce:

Bland alle ingredienserne i en skål og smag det til. Tilsæt kun lidt tabasco ad gangen, så det ikke bliver for stærkt. Det kan bruges med det samme eller stilles i køleskab i op til 8 timer.

Halver rejerne på langs og kom dem i en skål sammen med bladselleri og 2 spsk. esdragon. Vend 1 1/4 dl af remoulade saucen i, stil til side.

Servering:

Kom 1 spsk. remoulade sauce i høje portionsglas, kom lidt strimlet salat ovenpå og fordel druerne ovenpå salaten. Fordel reje-blandingen ligeligt i de 4 glas og fordel tomater og papaya ovenpå. Slut af med 2 tsk. remoulade sauce på hver og drys med det sidste hakkede esdragon. Evt. overskydende remoulade sauce, kan serveres til sammen med godt og lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer