Rejesandwich

13. januar 2009
By

12 pers.

1,2 kg. tigerrejer, rå og med skal

4 stilke bladselleri, i små tern

3 sorte, hele peberkorn

3 kviste bladselleri, gem selleribladene

1 liter rød vindruer, uden kerner, halverede

2 spsk. esdragon, hakket

1 spsk. revet appelsinskal

salt, friskkværnet peber

1 3/4 dl Hellmann’s mayonnaise

1 1/4 dl creme fraiche

12 store hotdogbrød

Pil skallen af rejerne, skær dem op i rydden og fjern den storte tarm. Kom selleriblade, hele peberkorn og persillekviste i en mellemstørrelse gryde og fyld vand i. Bring det i kog og kom rejerne i, rør rundt og lad dem koge til de er netop møre og skifter farvet, det tager ca. 3 minutter. Hæld vandet fra, hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand og lad dem dryppe af. Dup dem tørre og halver dem på langs. Kom dem i en stor skål og tilsæt selleri, vindruer, appelsinskal, esdragon, salt og friskkværnet peber – rør godt rundt. I en anden skål blandes mayonnaise og creme fraiche. Tag 3/4 dl fra og vend resten i rejesalaten. Tag forsigtigt noget af brødkrummerne ud af hotdogbrødene og lige inden servering smørres de med lidt af den gemte dressing og fyldes med rejesalaten. Sæt sandwicherne på et flot fad og pynt med små klaser af vindruer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer