Roastbeef med kantareller og parmesan

4. april 2009
By

4 pers.

12 skiver god roastbeef

1/4 dl balsamico

frisk, høvlet parmesanost

Kantareller:

1 dl rødvinseddike

friske rosmarinnåle

200 g friske kantareller, renset

1 dl olivenolie

4 fed hvidløg

bredbladet persille

Maldon salt, friskkværnet peber

1-2 fed hvidløg, finthakket

Kantareller:

Hæld 1 liter vand i en gryde og bring det i kog. Tilstæ rødvinseddiken, groft salt, hvidløg og lidt frisk rosmarin. Lagen skal være salt/syrlig, så smag på den. Tilsæt kantarellerne og kog dem i 25 sekunder. Hæld vandet fra – GEM DET! – og hæld kantarellerne i en skål. Vend dem med olivenolie og bredbladet persille. Smag til med Maldon salt, friskkværnet peber, hvidløg og lidt rødvinseddike.

Fordel roastbeefskiverne på et fad og drys dem med lidt Maldon salt og dryp med balsamico. Fordel svampene over og drys til sidst med flager af parmesan. Dryp lidt af kogelagen fra svampenen over, lige inden servering. Server med lækkert, rustikt brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer