Rösti med rejer

14. april 2009
By

4 pers.

4 store bagekartofler

100 g bacon i tern

4 forårsløg, fintsnittet

150 g store rejer fra lage

½ tsk. karry

groft salt, friskkværnet peber

olie

Svits bacon og forårsløg på en tør pande. Når det meste af fedtet er smeltet af bacon, tage det af. Skræl kartoflerne og riv dem groft. Knud så meget væde som overhovedet muligt ud af dem. Kom olie på en pande og lad det blive varmt. Kom halvdelen af de revne kartofler på, så bacon-blandingen, rejer og drys med salt, friskkværnet peber og karry. Fordel resten af kartoflerne over og tryk det hele godt sammen. Steg rösti’en til den har fået farve og lad den så glide over på et stort låg. Læg panden over (vær sikker på at der ikke er noget olie tilbage!!), vend forsigtigt rundt og steg på den anden side til den også er gylden og mør. Server med en lækker grøn salat og flute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer