Så er det heller ikke værre…….

10. december 2008
By

Det er jo efterhånden en kendt sag at entertaineren Finn Nørbygård er økonomisk berørt af skandalen omkring IT Factory og Stein Bagger!! Han har været fremme i alle medier og synes selv, at det er meget synd for ham selv og hans familie – og det er det da selvfølgelig også!! Det er da ikke rart at miste sin formue – men så er det jo altså heller ikke værret – det er trods alt “kun” penge!!

 

Han har jo stadig hans familie, et formodentlig godt helbred og hans børn er sunde og raske – det er mange der har det en del værre. Tænk på dem der mistede deres søn/mand/kæreste i Afganistan for ikke så mange dage siden, der er andre der har mistede dem de elsker (og det er måske sværere i denne tid, hvor der er så meget fokus på familien og hyggeligt samvær!).

 

Jeg forstår at det selvfølgelig er surt at han ser de penge som han har tjent gennem mange år, forsvinde op i den blå luft og at det er surt at han formodentlig skal til at leve anderledes liv end det han er vant til. Men måske bliver han ikke så meget mindre lykkelig af at skulle af med sin Mercedes og køre i en anden (og mindre – måske enddda brugt – bil). Måske kan det lykkes for ham at være lykkelig, selvom han ikke bor i et stort hus i en fin kommune og bliver han mon mindre lykkelig af at skulle af med hans sommerhus?? Mit gæt er, at han stadig vil have et nogenlunde komfortabelt liv og hvis han virkelig bliver mindre lykkelig af at skulle undvære alle de matrielle goder, så er der måske i virkeligheden noget andet i vejen med hans liv!!

 

Der sidder jo altså mennesker rundt om i landet som ikke engang har penge til at holde jul, som ikke kan give deres børn en juleaften som den deres venner oplever, som får børn hjem fra skole der er kede af det, fordi de bliver moppet pga. at deres tøj ikke er “mærke” tøj…….

 

Måske er det godt engang imellem ikke at tage alting for givet og selvom jeg synes det er synd for ham, så er det jo altså heller ikke værre………

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer