Salat med fetadressing og tapanade

14. april 2009
By

4 pers.

1 romainesalat

10 cherrytomater, halverede

purløg, fintsnittet

Fetadressing:

½ dl sødmælk

3 spsk. rødvinseddike

2 spsk. citronsaft

1 fed hvidløg, finthakket

1 dl olivenolie

200 g feta

½ dl frisk, revet parmesan

Tapanade:

2 dl sorte oliven

1 fed hvidløg, finthakket

2 dl olivenolie

salt, friskkværnet peber

Bland mælk, eddike, citronsaft og hvidløg i en foodprocessor. Lad den køre, mens olivenolie hældes i, i en tynd stråle. Kom feta og parmesan i og smag til med salt og friskkværnet peber.

Kør oliven og hvidlløg i foodprocessoren bagefter rengjort), til tapanaden. Tilsæt olivenolie mens den stadig kører, i en tynd stråle. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Riv romainesalat i mindre stykker og bland med dressingen. Drys med tomater og purløg. Dryp tapanaden over inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer