Salat med kyllingelever og svampe

2. april 2009
By

4 pers.

 100 g blandede, baby salatblade

1 bdt. frisk kørvel

1 potte esdragon

2 bananskalotteløg, i meget tynde skiver

4 spsk. sherryeddike

300 g kyllingelever

1 spsk. olivenolie

groft salt, friskkværnet peber

1 spsk. sherryeddike

200 g blandede svampe

1 spsk. olie

4 spsk. ekstrajomfruolivenolie

lidt ekstra olie til dressing

Maldon salt, friskkværnet peber

Skyl salaten og tør den. Pluk bladene af kørvel og esdragon, vask og tør dem. Kom skalotteløg i en lille skål og hæld sherryeddiken over, lad det trække i ½ time.

Rens kyllingeleveren og dup den tør. Steg dem ved hård vame i lidt olie, til de bliver sprøde udenpå, drys med salt, friskkværnet peber og eddike. Lad eddiken koge ind, læg dem på fedtsugende papir. Vask panden af og steg svampene i lidt olie, ved hård varme, til de bliver sprøde.

Hæld eddiken fra løgene, men kom 2 spsk. af eddiken sammen med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber til dressing. Kom salat, kørvel og esdragon i en skål, dryp med sammenpiskede dressing. Anret kyllingelever, svampe og de syltede løg ovenpå. Server med noget groft, lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer