Salat med sesampaneret laks og avocado

12. april 2009
By

2 pers.

2 spsk. limesaft

3 spsk. sukker

1 dl soya

200 g kinaradise

250 g cherrytomater, halverede

100 g rucola

400 g laksefilet uden skind

1 spsk. sorte sesamfrø

1 spsk. lyse sesamfrø

limebåde

Kom limesaft, sukker og soya i en lille gryde og lad det koge ind til det halve. Lad det køle af.

Skræl kinaradisen og skær den i MEGET tynde skiver. Anret de halverede tomater og de tynde kinaradise skiver ovenpå en bund af salat.

Skær fisken i mindre stykker og vend dem i de 2 slags sesamfrø, der er blandet sammen. Steg dem i lidt olie på en pande, ca. 2-3 minutter på hver side. Læg laksestykkerne på salaten og dryp med den indkogte dressing. Server straks med limebåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer