Sandwich med hummus og grillede grønsager

1. april 2009
By

4 pers.

1 dåse kikærter, godt skyllede og afdryppet

1 fed hvidløg

1/4 dl olivenolie

citronsaft

1 tsk. spidskommen

200 g græsk yoghurt 2%

salt, friskkværnet peber

600 g groft brød

1 squash

1 aubergine

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

blandede, spæde salatblade

Kom kikærter, hvidløg, olivenolie og spidskommen i en blander, kør til det er en glat blanding. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Kom yoghurt i og blend igen, smag til.

Skær aubergine og squash i skiver på langs, ca. ½ cm. tykke. Drys med groft salt og lad dem ligge og trække i ½ time. Skyl i koldt vand og dup dem tørre. Skær peberfrugter i grove stykker. Kom lidt olie på en meget varm grillpande og grill alle grønsagerne til de får flotte grillmærker. Drys med salt og friskkværnet peber. Smør brødet med hummus og læg dem sammen om de grillede grønsager og noget lækkert salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer