4 pers.
1 dåse kikærter, godt skyllede og afdryppet
1 fed hvidløg
1/4 dl olivenolie
citronsaft
1 tsk. spidskommen
200 g græsk yoghurt 2%
salt, friskkværnet peber
600 g groft brød
1 squash
1 aubergine
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
blandede, spæde salatblade
Kom kikærter, hvidløg, olivenolie og spidskommen i en blander, kør til det er en glat blanding. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Kom yoghurt i og blend igen, smag til.
Skær aubergine og squash i skiver på langs, ca. ½ cm. tykke. Drys med groft salt og lad dem ligge og trække i ½ time. Skyl i koldt vand og dup dem tørre. Skær peberfrugter i grove stykker. Kom lidt olie på en meget varm grillpande og grill alle grønsagerne til de får flotte grillmærker. Drys med salt og friskkværnet peber. Smør brødet med hummus og læg dem sammen om de grillede grønsager og noget lækkert salat.
Skriv et svar