Sandwich med kylling og asparges

15. april 2009
By

4 pers.

1 lang flute

2 kyllingebrystfileter

lidt olie til stegning

1 pakke bacon i skiver

1 bdt. grønne asparges, det nederste seje brækkes af

½ dl Hellmann’s mayonnaise

1 tsk. karry

1 spsk. chutney

salt, friskkværnet peber

salatblade

Steg kylling på en pande i lidt olie, krydr med salt og friskkværnet peber. Steg baconskiver på en anden pande, til er gyldne og sprøde, læg til afdrypning på køkkenrulle. Damp asparges i letsaltet vand i et par minutter, til de er møre, men stadig sprøde. Rør mayonnaise med karry, chutney, salt og friskkværnet peber.

Flæk brødet på langs og smør karrymayonnaise på begge halvdele. Læg salat, kylling i skiver, baconskiver og asparges på den nederste del. Læg overdelen på og tryk let sammen. Skær i 4 stykker, pak ind i film og derefter i et fugtigt viskestykke til de skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer