Sandwich med laks og avocado

15. april 2009
By

4 pers.

1 lang flute, gerne lavet af surdej

1 dl piskefløde

2 spsk. revet peberrod

et nip sukker

salt, friskkværnet peber

salatblade

4 skiver røget laks

4 skiver rødløg

1 avocado

lidt limesaft

Pisk fløden til flødekskum og vend peberrod, en anelse sukker, salt og friskkværnet peber i. Rist/lun brødet og flæk det på langs. Smør peberrodsskum på begge halvdele. Læg salatblade, laks og rødløg i skiver på den nederste halvdel. Skær avocado i skier og dryp med lidt limesaft. Læg avocadoskiverne ovenpå fyldet, læg den øverste del af brødet på og tryk let sammen. Skær fluten i 4 stykker og pak i film og pak derfor et fugtigt viskestykke om til de skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer