Sandwich med roastbeef og spejlæg

15. april 2009
By

4 pers.

1 lang flute, gerne lavet af surdej

4 æg

smør

½ dl Hellmann mayonnaise

2 fed hvidløg, presset

salatblade

8 skiver roastbeef

1 moden, aromatisk tomat i skiver

rødløg i skiver

salt, friskkværnet peber

Spejl æggene i lidt smør på en pande, vend dem og steg dem let på den anden side, krydr med salt og friskkværnet peber.

Rør mayonnaise med hvidløg. Flæk fluten på langs og smør begge dele med hvidløgsmayonnaisen. Læg salat, roastbeef, tomat og løg på underdelen. Læg tilsidst de spejlede æg øverst og så den anden halvdel af brødet. Tryk sammen og skær i 4 sandwich. Pak dem i film og derefter i et fugtigt viskestykke, til de skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer