Sandwich med skinke og artiskok

14. april 2009
By

2 pers.

2 italienske flutes

olivenolie

2 fed hvidløg, presset

1 moden avocado

2 spsk. græsk yoghurt 10%

2 spsk. chilisauce

1 bdt. forårsløg, fintsnittet

1 pakke bresaola i tynde skiver

1 glas marinerede artiskokker i olie

lidt romainesalat

Flæk brødene, pensl dem med lidt olie og hvidløg. Læg dem på en bageplade og bag dem midt i en 200 grader varm ovn til de er gyldne. Mos avocado og bland det med yoghurt, til det bliver cremet. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt limesaft. Vend forårsløg i. Når brødene er afkølede til de kun er lune, lægges salatblade på den underste del og derpå et godt lag avocadomos. Dæk med skiver af skinke. Lad artiskokker dryppe godt af, skær i mindre stykker og læg ovenpå skinken. Dæk med overdelen af brødene og skær dem over på skrå. Server med lidt ekstra salatblade og tomater til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer