Skøn aspargessalat med melon og kylling

15. december 2008
By

500 g friske, grønne asparges

romainesalat

250 g vandmelon i tern

500 g kogt kylling i tern

1 bæger fetaost i ten

3 spsk. letristede pinjekerner

frisk basilikum

Dressing:

3 spsk. god olivenolie

2 spsk. citronsaft

1 tsk. dijonsennep

salt, friskkværnet peber

Knæk det nederste af de friske asparges og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter, hæld vandet fra og lad dem afdryppe.

Skær salaten i strimler og bland det med asparges, melon og kylling i en skål. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Bland, så det hele er lidt dækket af dressingen. Pynt med feta, ristede pinjekerner og lidt frisk basilikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer