Skøn macaronisalat

13. januar 2009
By

6 pers.

250 g små macaronistykker (suppehorn)

½ dl mælk

3 modne og aromatiske blommetomater, uden kerner og skåret i tern

½ dl rød peberfrugt i små tern

½ dl grøn peberfrugt i små tern

½ dl rødløg, meget finthakket

½ dl dild, hakket

1 3/4 dl Hellmann’s mayonnaise

½ dl creme fraiche

2 spsk. syltede drueagurker, meget finthakket

salt, friskkværnet peber

1 1/4 dl moden mango i tern

Kog macaronistykkerne i saltet vand til de er al dente (se anvisning på emballagen). Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand, lad det dryppe godt af og hæld dem så i en stor skål. Bland macaronistykkerne med mælken. Vend alle grønsagerne i også saften fra tomaterne og dilden, vend det godt rundt. I en anden skål blandes mayonnaise, creme fraiche, syltet agurk, salt og friskkværnet peber. Vend det i macaronisalaten og bland det godt. Sæt salaten i køleskab, tildækket i mindst 4 timer. Lad salaten får stuetemperatur inden den serveres, smag den til igen og pynt med mango.

Super god til grill mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer