Skinkeschnitzler med ananassalsa

14. april 2009
By

4 pers.

4 skinkeschnitzler

1 spsk. grov karryblanding

groft salt, friskkværnet peber

2 tsk. rapsolie

Ananassalsa:

½ frisk ananas i tern

1 frisk, rød chili, finthakket

2 spsk. koriander, hakket

1 spsk. limesaft

1 spsk. fishsauce

Desuden:

200 g sukkerærter

400 g kogte basmatiris

Skær den seje midte ud af ananasen og hak den. Rør den sammen med de øvrige ingredienser til salsa’en og smag den til. Lad den trække i ½ times tid.

Dup kødet tørt og krydr med den grove karryblanding, salt og friskkværnet peber. Steg i olie i en pande, ca. 3-4 minutter på hver side.

Blancher sukkerærter i kogende, letsaltet vand i 2 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Anret kødet med lidt af salsaen, sukkerærter og ris. Server med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer