Skinkeschnitzler med tomater

10. april 2009
By

4 pers.
4 skinkeschnitzler
groft salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
4 skiver lufttørret skinke
Tomatragout:
1 løg, hakket
1 dåse hakkede tomater
4 modne, aromatiske tomater, hakket
3 fed hvidløg, finthakket
friske timianblade fra et par kviste
salt, friskkværnet peber
et nip sukker

Brun schnitzlerne hurtigt i lidt olie på en pande. Tag dem af. Steg løg på samme pande, til de bliver bløde og tilsæt de øvrige ingredienser til tomatragout’en. Smag den til med salt, friskkværnet peber og et nip sukker. Kog den i et par minutter og smag så til igen. Hæld ragout’en i et let smurt, ovnfast fad, læg schnitzlerne ovenpå og øverst den lufttørrede skinke. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i 7-10 minutter, eller til schnitzlerne er gennemstegte og skinken sprød. Server med lækre flutes og en god salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer