Små frikadeller med pastasalat

12. april 2009
By

4 pers.

400 g hakket kalvekød

2 skalotteløg, det ene finthakket, det andet i grove stykker

frisk basilikum, hakket

1 æg

2 spsk. hvedemel

groft salt, friskkværnet peber

Pastasalat:

300 g penne

1 rød peberfrug i tern

1 grøn peberfrugt i tern

200 g fromage frais

3 spsk. Hellmann’s Light mayonnaise

salt, friskvkærnet peber

Rør kalvekødet med et finthakket skalotteløg, hakket basilikum, æg, mel, salt og friskkværnet peber. Form til små frikadeller og sæt dem på spyd, skiftevis med stykker af skalotteløg. Læg spyddene på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i 12-15 minutter.

Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand, til de er al dente. Hæld vandet fra, hæld dem i en sigte, skyl med koldt vand til de er helt kolde og lad dem så dryppe af. Bland pastaen med peberfrugt, fromage frais, mayonnaise, salt og friskkværnet peber. Vend det hele godt sammen og server pastasalaten med frikadellespyddene og med lidt fintstrimlet basilikum drysset over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer