Små tomat-overraskelser

13. januar 2009
By

ca. 100 stk.

100 små cherrytomater

500 g tigerrejer, rå med skal

3/4 dl Hellmann’s mayonnaise

3/4 dl creme fraiche

1 spsk. limesaft

½ avoacdo

2 spsk. purløg, klippet

1 spsk. dild, hakket

salt, friskkværnet peber

Med en lille skarp kniv, skæres en tynd skive af tomaterne foroven. Brug en meget lille ske til, forsigtigt, at udhule dem med. Stil de udhulede tomater til side.

Pil skallerne af rejerne, skær et snit i ryggen af dem og fjern tarmen. Kom vand i en gryde og bring det i kog, kom rejerne i og skru lidt ned for varmen til det kun simrer. Lad rejerne simre i 1 minut, hæld vandet fra, lad det afdryppe og køle af. Skær rejerne i små tern.

Kom mayonnaise, creme fraiche, limesaft og avocado i en skål, mos det hele sammen med en gaffel. Rør 1 spsk. purløg og 1 spsk. dild i, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld rejerne i og rør det hele godt rundt. Med en lille ske, kommes fyldet i tomaterne. Vær omhyggelig med at komme fyldet helt ned i bunde, så de ikke triller. Stil dem på en bageplade, dæk med film og stil i køleskab i ½ time inden servering. Stil dem pænt på et fad, drys med resten af purløget og server.

Super gode til appetizers og buffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer