Sommer-pastasalat med pølse

14. april 2009
By

2 pers.

200 g fettuccine

½ Fenicchio pølse fra Aalbæk, i skiver

Pesto:

2 fed hvidløg

1 stor håndfuld frisk spinat

1 håndfuld frisk merianblade

1 håndfuld frisk basilikum

2 spsk. frisk, revet parmesan

4 spsk. olivenolie

salt, friskkværnet peber

Pesto:

Skyl alle krydderurter og spinat, dup det tørt. Kom det i en blender sammen med hvidløg, kør til det let hakket. Hæld olie i, til det har en passende konsisten, smag til med salt og friskkværnet peber. Kør til en jævn, men stadig lidt grov pesto. Pesto’en kan sagtens laves dagen før.

Kog pastaen al dente efter anvisning i rigeligt, godt saltet vand. Lad det dryppe af. Vend straks pesto i og anret i dybe tallerkner med skiver af pølse ovenpå. Dryp lidt god olivenolie over og pynt med lidt friske krydderurter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer