Soya-marineret tofu med asparges

10. april 2009
By

4 pers.
500 g tofu
1 bdt. friske, grønne asparges, skåret i mundrette stykke
2 bdt. forårsløg, skåret i ca. et par cm. lange stykke
2 spsk. olie
Marinade:
2 spsk. olie
½-3/4 dl soya
3 spsk. citronsaft
1 spsk. blå birkes
friskværnet peber

Skær tofu’en i tern og læg det i en skål. Rør marinaden sammen og dryp den over, vend forsigtigt rundt. Lad det stå i ½ times tid.
Kom 2 spsk. olie – ikke olivenolie – i en godt varm wok og tilsæt så asparges og forårsløg. Svits i et par minutter, tilsæt tofu med marinaden. Lad det komme i kog og smag til. Server med friskkogte ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer