Spaghetti med kødsauce

14. april 2009
By

4 pers.

500 g hakket oksekød

1 spsk. olie

1 løg, hakket

4 fed hvidløg, finthakket

4 forårsløg, fintsnittet

8 soltørrede tomater, hakket

4 modne, aromatiske tomater, hakkede

1 rød peberfrugt i små tern

salt, friskkværnet peber

1 lille dåse koncentreret tomatpure

Desuden:

revet ost

Varm olie op i en stor gryde og svits oksekødet, til al væden er fordampet, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt de hakkede grønsager, soltørrede tomater og tomapure, lad det svitse et øjeblik under omrøring. Hæld 2-3 dl vand ved og lad det simre i 10-20 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server med friskkkogt spaghetti, kogt al dente og revet ost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer