Spaghetti med rejer og svampe

17. december 2008
By

4 pers.

400 g spaghetti

400 g rå tigerrejer med halevifte

1 spsk. olivenolie

3 fed hvidløg, presset

1 spsk. paprika

300 g østershatte

250 g cherrytomater

2 spsk. pinjekerner

hakket persille

salt, friskkværnet peber

Kog spaghettien al dente i rigeligt med vand, efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Skær rejerne op i ryggen og fjern tarmen. Steg dem i olivenolie sammen med hvidløg, paprika og østershatte, til rejerne skifter farve og er netop gennemstegtee. Hæld tomater og pinjekerner ved og kog et kort øjeblik. Bland det hele med den friskkogte spaghetti og drys med hakket persille. Server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer