Spaghetti med valnøddepesto

9. april 2009
By

4 pers.

400 g fuldkorns spaghetti

Valnøddepesto:

en god håndfuld bredbladet persille

100 g letristede valnødder

½ frisk, rød chili

50 g frisk, revet parmesanost

revet skal og saft af 1 citron

1 spsk. olivenolie

Maldon salt, friskkværnet peber

Kog spaghettien i rigeligt, godt saltet, vand til den er al dente (se anvisning på emballagen). Rør i den af og til, så den ikke hænger sammen. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.

Rør pestoen sammen af meget finthakket persille, finthakket valnødder, meget finthakket chili, parmesan, citronsaft og -skal, olivenolie, Maldon salt og friskkværnet peber.

Vend den helt friskkogte – og varme – spaghetti sammen med pestoen. Anret i 4 skåle/dybe tallerkner og drys evt. med lidt mere frisk, revet parmesanost og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer