Spaghetti med varmrøget laks og kapers

17. december 2008
By

4 pers.

400 g spaghetti

2 fed hvidløg, finthakket

2 friske, røde chili i tynde ringee

1 dl olivenolie

reven skal af 1 citron

4 spsk. kapers

1 god håndfuld rucola eller friske spinatblade

200 g varmrøget laks, pillet i flager

Kog spaghettien al dente, efter anvisning på emballagen. Varm olie i en gryde og svits chili og hvidløg lidt under konstant omrøring. Chili og hvidløg skal kun afgive smag til olien, IKKE branke. Hæld vandet fra spaghettien og hæld den i en stor serveringsskål. Kom citronskal og kapers i oliven og rør godt rundt. Hæld det straks over spaghettien og vend til sidst rucola og laks i. Krydr med lidt salt, og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer