Spansk lammegryde

17. december 2008
By

4 pers.

1 spsk. olivenolie

4 fed hvidløg, finthakket

1 rødløg, grofthakket

300 g lammekød i tern

salt, friskkværnet peber

½ tsk. paprika

1 spsk. koncentreret tomatpure

1 dåse hakkede tomater

½ dåse vand

1 dåse kikærter, skyllede og godt afdryppede

100 g frisk spinat, godt skyllet

1 bdt. koriander eller bredbladet persille

Svits løg i olie i 3-4 minutter, mens der røres i dem. Tilsæt kødet og brun det godt, krydr med salt, friskkværnet peber og paprika. Kom tomatpure, tomater og vand ved, lad det simre under låg i ca. 20 minutter. Bland kikærterne i og varm det hurtigt igennem. Vend hakket koriander eller bredbladet persille i til sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer