Squashsalat

14. april 2009
By

4 pers.

2 squash i tynde skiver

1 majskolbe

150 g cherrytomater, halveret

1 rødløg, finthakket

2 spsk. ristede pinjekerner

2 spsk. olivenolie

2 spsk. kapers

1 spsk. hvidvinseddike

Maldon salt, friskkværnet peber

bredbladet persille, grofthakket

frisk kørvel, friskhakket

Pil bladene af majskolben og skær kernerne af. Start oppefra og skær nedad, brug en tung kniv. Rist pinjekernerne på en tør pande. Tag dem af, kom lidt olie på panden og rist majs og løg i ca. 5 minutter. Kom tomater på og steg til de bliver bløde. Vend squashskiver i og steg i et par minutter, de må ikke blive for bløde. Sluk for varmen, vend kapers og pinjekerner i og dryp med eddike. Smag til med Maldon salt og friskkværnet peber. Dryp lidt god olivenolie over og vend til sidst de friske krydderurter i. Server med lækkert, groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer