Stegt chili-laks

12. december 2008
By

2 pers.

2 laksefileter

1 tsk. ingefær, fintrevet

2 tsk. sambal oelek

lidt olie til stegning

Serveres med:

100 g rødløg i tynde skiver

125 g friske, grønne bønner

1 pose babyspinat

flagesalt, friskkværnet peber

2 tsk. sesamolie

citronbåde

dild

Skær laksen i tynde skiver. Rør ingefær og sambal oelek sammen og vend laksestykkerne i det. Varm lidt olie op på en pande og steg laksestykkerne, til de bliver gyldne og sprøde, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Tag dem af panden og hold dem varme. Kom lidt mere olie på panden og steg rødløg og de grønne bønner til de er møre, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom spinaten i og vend rundt til de netop begynder at falde sammen, krydr igen med salt og friskkværnet peber. Tag af varmen og vend sesamolien i spinatblandingen. Læg laksestykkerne på spinatblandingen og pynt med citronbåde og klippet dild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer