Stegt kuller med linsesalat

13. april 2009
By

2 pers.

1 dl beluga linser, kogte

2 majskolber, kogte og majskernerne skåret af

1 rød peberfrugt i små tern

1 frisk, rød chili, finthakket (med eller uden kerner)

1 bdt. forårsløg, fintsnittet

saft af 1 lime

1 spsk. flydende honning

Maldon salt, friskkværnet peber

400 g kuller filet med skind

rapsolie til stegning

lime i både

Bland kogte linser, majs, peberfrugt, chili og forårsløg sammen. Rør limesaft, honning, salt og friskkværnet peber sammen og vend det i.

Risk kullerfilet med skindsiden nedad på en godt varm pande, med lidt olie. Lad fisken stege til den er næsten gennemstegt – stadig på skindsiden. Træk panden af varmen, vend fisken og lad den stå nogle minutter og stege færdig på eftervarmen. Drys skindsiden med Maldon salt og lidt friskkværnet peber. Server straks med linsesalaten og lime i både.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer