Stegt torsk med porre

14. april 2009
By

4 pers.

800 g toske med skind

Maldon salt, friskkværnet peber

1 spsk. smør + 1 spsk. olie til stegning

2 lime, halveret

Braiserede porrer:

1 kg. porrer i 12 cm. lange stykker

1 spsk. olive

2 modne, aromatiske tomater, hakket

lidt bouillon

2 spsk. persile

35 g hasselnødder, ristede og hakkede

Drys Maldon salt og friskkværnet peber på fisken og steg den på skindsiden i en blanding af smør og olie. Skru ned for varmen og læg de halverede lime ved. Læg låg på og lad det simre til fisken er fast og hvid.

Sauter porrernestykkerne i olie i en stor pande. Tilsæt tomat og bouiilon, lad det småstege til porrerne er møre. Krydr med salt og friskkværnet peberr. Drys med persille og hasselnødder. Læg porrestykkerne på tallerkner, læg fisken ovenpå og server med små, kogte kartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer