Stegte forårsruller med oksekød

15. april 2009
By

4 pers.

8 stykker rispapir

200 g oksekød i tynde strimler

groft salt, friskkværnet peber

1 rødløg i tynde både

1 porre i julienne

100 g rød peberfrugt i tynde strimler

5 dl raps- eller vindruekerneolie

Desuden:

12 romainesalatblade

lidt purløg

4 spsk. soya

Læg rispapir under et vådt klæde, til de kan trækkes fra hinanden uden at de går i stykker. Lynsteg kødet i lidt olie på en pande eller i en wok ved høj varme og lidt ad gangen. krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt grønsagerne og svits dem let.

Læg ingredienserne i en lille aflang bunke på ca. 10 cm. på tværs i den nederste del af hver stykke rispapir. Rul papiret stramt om fyldet nedefra og op mod midten, når midten nåes, foldes siderne ind og så forsættes der med at rulle. Hæld olie i en sauterpande eller gryde og steg forårsrullerne et par stykke ad gangen ved høj temperatur. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Server dem varme med sprøde salatblade revet i mindre stykker, drysset med purløg og soya til at dyppe i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer