Stegte ris med kylling

13. april 2009
By

2 pers.

2 dl fuldkornsris

2 kyllingebrystfileter

olie til stegning

salt, friskkværnet peber

250 g champignon i skiver

1 løg, hakket

2 fed hvidløg, finthakket

2 gulerødder, revne

2 æg, let sammenpiskede

1 tsk. sukker

½ dl soya

50 g peanuts, hakkede

1 lille bdt. bredbladet persille, hakket

Kog ris efter anvisning på emballagen. Steg kyllingebrystfileterne på en varm pande i lidt olie, krydr med salt og friskkværnet peber og steg til de er gennemstegte. Skær dem i strimler. Rist champignon i olie på en stor pande, til væden forsvinder. Tilsæt løg og hvidløg, lad dem svitse lidt med, til de bliver bløde. Tilsæt gulerødder og vend det hele godt rundt. Skub grønsagerne ud til den ene sid eog tilsæt evt. lidt mere olie. Hæld de let sammenpiskede æg på og steg til de bliver som røræg, vend dem så sammen med grønsagerne. Tilsæt de kogte ris, kylling, sukker og soya. Lad det hele stege lidt og vend godt rundt i det, så det ikke brænder på. Server straks, drysset med hakket persille og peanuts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer