Stegte tigerrejer med melonsalat

12. december 2008
By

2 pers.

170 g rå tigerrejer med skal

lidt olie til stegning

groft salt, friskkværnet peber

Melonsalat:

150 g galiamelon eller honningmelon i små tern

100 g squash i små tern

100 g cherrytomater, hakket

2 spsk. hakket mynte – eller persille

citronbåde

Pil skallen af rejerne (lad haleviften sidde), skær dem op i ryggen og fjern tarmen. Varm olie på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber, lad dem stege til de skifter farve og er netop gennemstegte. Det er ca. -1½ minut på hver side.

Bland alle ingredienserne til salaten, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Anret salaten på 2 tallerkner med de stegte tigerrejer ovenpå. Pynt med citronbåde og et par blade frisk persille eller mynte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer