Store chokolademuffins

11. december 2008
By

12 stk.

250 g smør

250 g mørk chokolade

4 æg

250 g sukker

500 g mel

2 tsk. bagepulver

4 spsk. kakao

200 g grofthakkede valnødder

100 g hasselnødder, hakkede

Brug en muffinsform i metal. Klip cirkler á 20 cm. i diameter, tegnet på bagepapir. Fold cirklerne til en rund skål og sæt dem ned i muffinsformen.

Smelt smør og chokolade ved svag varme og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker tykt og luftigt med en el-mikser. Bland mel, bagepulver, kakao og hakkede nødder og vend det forsigtigt i æggemassen. Vend den afkølede chokolademasse i. Hæld dejen i formene med de foldene papirsstykker og bag dem på nederste rille ved 175 grader i ca. 40 minutter. De kan også bages som almindelig størrelse muffins, så er bagetiden kun ca. 25 minutter. Mærk efter med en tandstikke om de er gennembagte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer