Stuvede porrer og kartofler

13. april 2009
By

2 pers.

1 bdt. porrer i tynde skiver

½ spsk. smør

1 spsk. olie

½ dl vand

400 g kogte kartofler, skåret i mindre stykker

1 dl piskefløde

1 bdt. dild, hakket

salt, friskkværnet peber

Læg porrerne i koldt vand og skyl dem flere gange, så de er helt fri for jord. Lad dem dryppe af og sauter dem så i en blanding af smørret og olien. Når de er blevet lidt bløde, tilsættes vandet og det skal koge til porrerne falder sammen og vandet er væk. Tilsæt kartofler og piskefløde, lad det koge til det er cremet, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag det af varmen og vend dild i, smag til og server til f. eks. frikadeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer