Suppe med pasta og kikærter

9. april 2009
By

4 pers.

jomfruolivenolie

4 fed hvidløg, hele med pillede

små tørrede chilier (peperocino)

200 g kikærter fra dåse

2 kviste frisk rosmarin

grønsagsbouillontern

groft salt, friskkværnet peebr

200 g små pasta sløjfer

Svits de hele, pillede, fed hvidløg og de små tørrede chili’er (knust let mellem fingrene) i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt halvdelen af kikærterne og et par rosmarinkviste, lad dem svitse lidt med i olien. Blend resten af kikærterne med lidt vand og hæld det så i gryden. Krydr med salt og friskkværnet peber, smuldr bouillonternen og kom den også i. Hæld vand i gryden og når det koger, kommes pastaen i. Når pastaen er al dente (se tidsangivelse på emballagen) er suppen klar. Øs suppen i portionsskåle eller dybe tallerkner, dryp med lidt olivenolie og kværn lidt peber over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer