Syltede squash

11. december 2008
By

1 stort glas

3 squash

groft salt

friskkværnet peber

2 dl god jomfruolivenolie

1 tsk. hele sorte peberkorn

1 håndfuld basilikumblde

5 fed hvidløg

1 frisk, rød chili

2 skiver citron

1 bdt. dild

Skær squashi skiver på langs. Krydr dem med salt og friskkværnet peber, pensl med olie. Læg dem på bageplade og grill dem i ovnen, til de bliver lidt sprøde – husk at vende dem. Dæk bunden af et stort skoldet glas med basilikum og hvidløg. Læg så squashskiverne tæt sammen ovenpå og kom nogle hele peberkorn, chili og 2 skiver citron ved. Dæk med dild og fyld glasset op med god jomfruolivenolie. Luk glasset tæt til og stil i køleskab. Det kan holde sig i 14 dage.

Perfekt som tapas på ristet brød, til røget skinke, pasta i salat osv.

2 Comments til Syltede squash

  1. Helle Andersen on 31. juli 2009 at 11:29

    Denne her skal jeg helt sikkert prøve, men er lidt i tvivl om, hvad der skal ske med chilien – skal den hel i, eller skal jeg flække den eller skal den hakkes?

  2. Husmoderen on 25. november 2009 at 17:21

    Beklager, den skal hakkes :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer